Accountant Assen Administratiekantoor Assen
boekhouder Assen

Administratieve diensten

Wilt u uw administratie in zijn geheel uitbesteden of liever (gedeeltelijk) zelf uw boekhouding voeren? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, van één ding kunt u zeker zijn: wij helpen, begeleiden en ondersteunen u. De administratieve diensten van AKDEO in een notendop:

1. Volledige administratie

Wij verzorgen uw complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen en facturen tot het doen van uw belastingaangifte(n) en het samenstellen van uw financiële jaarverslag. Accuraat, snel en uiteraard conform actuele wet- en regelgeving.

2. Zelf (deels) uw administratie voeren: advies op maat

U voert zelf (een deel van) uw administratie en heeft behoefte aan een kundige en kritische blik. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld om te beoordelen of uw administratie aan de (wettelijke) vereisten voldoet.

3. Online boekhouden / zicht op uw administratie

Wilt u op ieder moment inzage hebben in uw boekhouding of zelf een gedeelte invoeren? Dat kan. Wij werken met Snelstart Online, een gebruiksvriendelijk en modulair opgebouwd boekhoudpakket dat u naar wens zelf samen kunt stellen. Wij adviseren u hier graag bij.

4. Opzetten van een administratie: het fundament van uw bedrijf

Ondernemers zien administratie vaak als een noodzakelijk kwaad. Maar een goed opgezette administratie is meer dan een verzameling cijfers: het is een instrument dat u snel en duidelijk een goed beeld geeft van hoe het met uw bedrijf gaat. Mits juist opgezet, biedt uw administratie inzicht in de mogelijkheden om bij te sturen en ondersteunt het u bij het nemen van beslissingen.

Bent u starter? Een goed begin is het halve werk. We helpen u graag met het opzetten van uw administratie. Bent u al langer ondernemer? We kijken graag samen met u hoe we uw administratie beter, makkelijker en overzichtelijker kunnen maken.

Terug naar het diensten overzicht

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.

Administratiekantoor Drenthe
Boekhoudkantoor Assen Groningen
Administratiekantoor Assen Wie zijn wij Administratiekantoor Assen Onze diensten Administratiekantoor Assen Online boekhoudenj Onze klanten Administratiekantoor Assen links Administratiekantoor Assen Contactj Administratiekantoor Assen Home